המלצה לאנדוקרינולוג בתל אביב

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/01/2015 | 12:58 | מאת: מיכל

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל תהליך של בדיקות עבור בני בן ה-3.. הוא מוגדר מאז שנולד באחוזון 10 , תקופות מסוימות היה באחוזון 5. אנחנו מעוניינים ללכת לייעוץ ולהתחיל מעקב, לבדוק האם יש בעיה בהורמון הגדילה. האם יש המלצות לגבי רופא בתל אביב? האם כדאי לבצע צילום כף יד לפני שהולכים אל מומחה? תודה!

ילד שגדל באופן עקבי על אחוזון 10, הסיכוי שיש לו בעיה הוא קטן מאד. פתחי את ספר קופת החולים שלך במדור אנדוקרינולוג ילדים ותמצאי או שתפני למרפאה אנדוקרינית לילדים באחד מבתי החולים הקרוב אליך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים