דיכוי יצר מיני אצל מתבגר עם אוטיזם מורכב

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

14/12/2014 | 14:51 | מאת: גאיה

שלום פרופסור צדיק, רציתי לשאול אילו תרופות נהוגות בשימוש עבור דיכוי היצר המיני בקרב מתבגרים הסובלים מאוטיזם מורכב (כולל אלימות). בני במצב זה והוא בן 13.5 והחל בהתנהגות מינית שעלולה להיות מסוכנת. וכן מהן תופעות הלוואי? תודה, גאיה

טיפול בדקאפפטיל לבעיות כאלה ניתן בארץ לפחות 15 שנים. נתתי אותו עד היום לפי המלצה של פסיכיאטר לאחר הגשת בקשה מתאימה ולא נתקלתי בסרוב לבקשה אף פעם או אם היתה בעיה כזו בפועל בצו בית משפט. תופעות הלוואי הבולטות הן: דיכוי מערכת המין כל זמן הטיפול, עלייה בתיאבון ונטיה להשמנה (אם לא מרסנים את האכילה ולא עוסקים בפעילות גופנית) ולעתים מאד מאד נדירות , שינויים במצב רוח

16/12/2014 | 09:10 | מאת: גאיה

תודה לך על התשובה. הומלץ לנו טיפול באמצעות - medroxyprogesterone. האם אתה מכיר?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים