בירור התפתחות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/11/2014 | 12:43 | מאת: שירלי

שלום, בתי בת 9 ו10 חוד', גובה 1.57, משקל 40 קילו, עם כל הסימנים של התפתחות (ניצני שדיים, שיער ערווה ובבית השחי), הסימנים התחילו להופיע לפני כשנה. גיל עצמות לפי צילום כף יד הוא 11. רופאה שלחה אותנו לעשות US של אגן וזה התוצאות: רחם 18*32*26, רירית 3 ממ,סדירה, אין נזל בדוגלס. שחלות תקינות עם מס' זקיקים קטנים. מכיוון שהתור לרופאה רק בעוד חודשיים - הייתי רוצה לדעת מה אפשר להבין מUS? הבנתי שהיא רצתה להבין עד כמה הילדה קרובה לקבלת הווסת. תודה!

אין בדיקה בעולם החוזה מתי יבוא מחזור גם בדיקה זו לא חשובות יותר רמות ההורמונים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים