שיער דליל לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/09/2014 | 07:30 | מאת: אורי

שלום, ביתי נולדה במשקל 2.5 לאחר IUGR במהלך הריון. מאז הכל קורה אצלה מאוד לאט - הציפורניים בקושי גדלות, השיניים התחילו לצאת רק בגיל שנה ושמונה חודשים ועדיין לא סיימו, והשיער צומח לאט מאוד וכרגע הוא מאוד מאוד דליל. היא עדיין קטנה מאוד (אחוזון 5) גם בגובה וגם במשקל. אנו במעקב אצל דיאטנית. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות משהו לגבי דלילות השיער שלה, היא כבר בגיל שזה מתחל להפריע לה מול ילדות אחרות בגן. תודה.

במקרה של הפרעה בגדילת שער צפרנים ושיניים כדאי להתיעץ עם גנטיקאי באופ נדיר יש תסמונות הגורמות לכך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים