בלוטת התריס לא מאוזנת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/08/2014 | 20:12 | מאת: רונית

שלום אני בת 47 מגיל 32 אני לוקחת אלטרוקסין 100 ומאוזנת. לפני כמה ימים עשיתי שוב בדיקה ויצאה התוצאה T3-FREE - 3.5 TSH 5.05 T4 FREE 16.2 בגלל החריגה של TSH הרופא המשפחה אמר לי להמשיך לקחת אלטרוקסין 100 פעם ביום ופעם בשבוע בלבד להוסיף עוד חצי כדור בלבד האם זה נראה לך נכון לעשות . ??

הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים