שיעור יתר יללדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/04/2014 | 13:54 | מאת: אמא

ביתי בת שנתיים וחודשיים נולדה עם פלומת שיער בפנים באוזניים ובגוף, באוזניים ופנים הרוב נשר אך לאחרונה הבחנתי בפלומת שיער בשפם ושיעור יתר בגב וברגליים ובידיים. האם יכול להיות שהשיער ינשור? האם יש סיבה לדאגה? יש לציין שהיא נולדה בימים הראשונים היה לה דימום כמו מחזור כנראה כתוצאה מההורמונים שלי. האם יש קשר לשיעור? יתר?? האם קשור לתזונה שהיא אוכלת? האם יש דרך להפחית את השיעוריתר בגיל הזה???

1) אין שום יכולת לנבא מה יקרה לשיער 2) בלי לראות את סוג השער, פיזור השיער ובדיקה גופנית לא ניתן לאמר דבר על מקורו או על מהלך עתידי. 3) אין שום קשר להורמונים שהיו לך בהריון עליך לקחת את הילדה לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים ולפי הבדיקה ניתן יהיה לתת לך תשובה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים