שק היריון ללא עובר ודופק

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

16/04/2015 | 20:59 | מאת: סופיה

שלום. הפנו אותי למיון לפני כמה ימים עקב חדש להפלה נדחית. לפי תאריך וסת אחרונה הייתי בשבוע 7+4. בבדיקה ראו שק היריון שתואם לשבוע 6+4 ושק חלמון ללא עובר וללא דופק. אמרו שמדובר בהיריון לא תקין והמליצו לבצע הפלה מידית. בחרתי להמתין עוד שבוע. אין לי דימומים או כאבים אלא רק תחושות בבטן לא נעימות. השאלה אם גם עוד שבוע לא יראו כלום - אהיה כבר בשבוע 8+4 האם כדאי להמתין עוד או להסכים להפלה?. אודה לתשובה מהירה

שלום, אם בבדיקה בשבוע זה לא רואים עובר עם דופק- אזי לצערי ההריון לא תקין ואין טעם לחכות. בברכה דר' הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה