קלקסן למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

01/06/2014 | 11:01 | מאת: רוית

למי שצריכה, נותרו ברשותי 5 חבילות של קלקסן 40 מ"ג (בכל אחת 2 מזרקים). אני נמצאת בבוסתן הגליל (ליד עכו). יש אפשרות להעביר גם למקומות אחרים. ravitroi @ hotmail . com

שלום, נשמח לקבל את התרופות שברשותך, כדי להעביר לאנשים הזקוקים לכך. נעביר לך במייל את פרטי מוקדי האיסוף באזור מגורייך. תודה ויום טוב

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"