בטא 6

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2016 | 22:36 | מאת: Riki

היי עשיתי הזרעות ב3 חודשים האחרונים ואשמח אם תשפוך לי אור כי הרופא שלי לא מצליח.. לפני 3 חודשים היתה לי בטא 7 שהתפתחה ל11 ואז הגיע המחזור. היום הינו היום ה14 למחזור עשיתי בטא היום ויצא 6 , יש לציין שהופיעו כתמים חומים היום.. אשמח לדעת האם זה הריון כימי ,ומה זה הריון כימי? ובמידה וזה יוצא רצוף האם זה מראה כל בעיה? ועוד משהו ..האם להפסיק את.התמיכה? תודה

הריון כימי זה הריון צעיר שהפסיק להתפתח עוד בטרם נצפה שק היריון ברחם. בשביל אבחנה של היריון כימי צריך לקבל רמות עולות של בטא. רמות בטא נמוכות, מהסוג שאת מתארת, קשורות בד"כ לזריקת אוביטרל שאולי קיבלת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית