חום השחר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2016 | 15:07 | מאת: יעל

שלום רב, היה לי אחור 8 ימים. ביום ה8 קיבלתי מחזור חלש. עשיתי בדיקה ביום השישי לאיחור ויצא בטא 5. אחרי 4 ימים, הרופא ראה ציסטה ונתנן לי גם בדיקת דם לפרוגוסטרון. התומאה של הפרוג' הייתה 2.2 אבל חום השחר היה 37לפני האיחור וגם במשך ואחרי המחזור הוא נשאר 37. האם יש סיכוי להריון? או שהייתה הפלה? או שפשוט קיבלתי מחזור ובגלל זה הפורג' היה 2.2?

חום השחר לא משמעותי באבחנה של היריון, אבל פרוגסטרון מאד נמוך בד"כ שולל אפשרות של היריון תקין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית