Ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2016 | 12:30 | מאת: מיה

שלום פרופ אתמול עברתי החזרת עובר 1 ( מוקפא בן 3 ימים ) מדורג גבוה. שמעתי על נושא פליטת העובר וזה קצת גורם לי לחשוש. כשהכניסו לי את העובר ראיתי אותו במסך ( פס קטן) ואז כשהרופא הוציא את המכשיר הפותח את צואר הרחם הרגשתי ירד נוזל. מה הסיכוי לפליטת העובר? מה הסיבות? ממה לחשוש. אני מציינת ששכבתי במשך 40 דק .. תודה על המענה

לא ניתן להרגיש ביציאת העובר מהרחם, מאחר והעובר מוחדר בטיפה מיקרוסקופית. הנוזל שהרגשת בו הוא כנראה הנוזל ששימש לניקוי צוואר הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית