ביוץ ש"ברח" לי בעת הכנתי להחזרת קפואים מתורמת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/09/2016 | 14:02 | מאת: חגית

צהריים טובים. אני בסוף תק' ההכנה להחזרת קפואים מתרומת ביצית. הזקיק הטבעי שגדל ועקבנו אחריו... בייץ אתמול (החלטנו מאוחר מדי להזריק צטרוטיט, כשגודלו היה 20 מ"מ, והבוקר בבדיקת אולטרסאונד כב לא היה זקיק. גם בדם ראינו היפוך מגמה בפרוג' ובאסטר' מאתמול). ובכן, האם אני יכולה בכל זאת להמשיך בהכנתי? זאת אומרת: האם יש סיכוי שהחזרה ביום 5 (בלסטוציסטים) והתחלת נרות היום...? או בעצם זה שכבר בייצתי מוריד את הסיכוי לקליטת העובר היקר? אני במתח גדול מהדילמה הזו. ואני לא רצה כעיוורת אחרי החלטת הרופא שלי (שאולי גם לא נוח לו ממני שהתמהמה עם ההחלטה על זריקת צטרו' והמחיר שאני עשויה לשלם בוויתור). אודה על חוות דעתך. חגית.

אם מועד הביוץ ידוע, אין בעיה לתזמן את ההחזרה, ויתכן אפילו שהתמיכה הטבעית תסייע להצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית