לא מבינה איך לספור שבועות הריון שנוצר מ IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/08/2016 | 12:13 | מאת: אנונימית

עדיין לא מצליחה להבין: 1. איך אני סופרת את השבועות : ממועד וסת אחרונה/ ממועד הביוץ (השאיבה) / ממועד שהודיעו לי שהתרחשה ההפריה / ממועד ההחזרה? 2. אני שבוע 6 +יומיים מהווסת האחרונה והיום בבדיקה הרופא עדיין לא ראה דופק. הוא אמר לי שהשבועות נספרים אחרת ב IVF ולא הבנתי איך, ומתי אמורים לראות דופק. (אין להם מכשיר עם אפשרות שמיעה). 3. איך לספור את השבועות של ההריון לצורך כל הבדיקות הנוספות ( סקר ושקיפות עורפית, סקירת מערכות, מי שפיר וכן הלאה) אני סופרת באופן אחר בהריון שנוצר ב IVF ?

1. אני מחשב ממועד ההחזרה ועוד שבועיים. 2. בד"כ רואים דופק כארבעה שבועות לאחר ההחזרה. 3. הרופא המטפל יחשב לך וגם יוכל לעשות תיקון לפי תוצאות האולטרסאונד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית