הריון IVF - פרופ זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/07/2016 | 14:37 | מאת: דנה

לאחר IVF שעברתי אצלך נכנסתי להריון ונולד לי בן.עכשיו אני רוצה להיכנס להיריון נוסף ולבצע שוב טיפול. השאלה שלי היא: בהריון היה לי התקצרות צוואר הרחם מהחודש הרביעי להריון ולכן הייתי בשמירת הריון.ילדתי בן בשבוע 36 . האם קיצור צוואר הרחם היה חד פעמי בהריון או שזה משהו שאני צריכה לחשוש ממנו גם בהריון הבא? וכן אם לאור זאת יש לי אפשרות להריון תאומים?

מאחר ובסופו של דבר ילדת בשבוע 36, הרי שהחשש מפני קיצור הצוואר קיים, אבל פוחת. תאומים זה לא רעיון מומלץ עבורך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית