למינריה דחוף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/07/2016 | 21:30 | מאת: עינב

רב אני בת 34, בטיפולי pgd ילד בן 3. נוחד בקיסרי, נוצרה נישה שלאחר היסטרוסקופיה נאמר שלא מפריעה כי רחוקה מהרחם. בשנה האחרונה לאחר 6 כישלונות החזרה. נמצאת היום לאחר שאיבה. הומלץ לי לאור נוזל בחלל ש"בא והולך" לשים אצת למינריה לפני החזרה. מה ההמלצה שימוש בלמינריה, האם באותו בוקר של ההחזרה או יום לפני בבוקר? מה יותר אפקטיבי, לספיגת נוזלים ברחם, ומה עושים עם נטילת האוטרגסטן?? לקחת באותם ימים דרך הפה? תדה

לא מוכר לי טיפול עם למינריה בהקשר של נוזל ברחם.

22/07/2016 | 08:53 | מאת: עיב

הלמינריה סופחת אליה את הנוזלים שיש שלא צריכים להיות ברחם ומרחיבה את צוואר הרחם שבמקרה שלי מאד סגור ומי זה בכינוי vv?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית