איקקלומין ודחיית מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/07/2016 | 22:26 | מאת: א

שלום רב, אני מטופלת דרך איקקלומין במטרה להיכנס להיריון, חוששני שבמידה ובטיפול הנוכחי לא תהייה קליטה אז המחזור/ ימי נידה יצאו לי בזמן חופשה ואני מעוניינת לדחות זאת. האם יש כדור שניתן לקחת במקרה הזה לדחייה אבל שלא יהיה מצב שיוכל לפגוע בסיכוי קליטה או בהתפתחות ההיריון במידה ויקלט? חשוב לי לציין שבחודשים האחרונים היה לי היריון כימי ועוד הפלה בשבוע שביעי. במידה ויש כדור שניתן לקחת איזה? מתי מתחילים ומתי מפסיקים את הנטילה? כמה ביום? אודה לתשובתך

אפשר לקחת שתי טבליות ביום של פרוגינובה במשך השבוע הראשון של המחזור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית