אוביטרל ביוץ ועייפות ביום החמישי לאוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/07/2016 | 13:20 | מאת: אופירה

שלום, בבדיקה אצל הרופא אובחנו שתי ביציות האחת 22 והשניה 15 לאחר לקיחת איקקלומין. הרופא אמר לי לקחת אוביטרל יומיים אחרי. בדקתי עם הסטיק יום לפני לקיחת אוביטרל והוא הראה שיא של ה LH וכן בבקר שלמחרת. שאלתי היא: האם לקיחת האוביטרל לאחר שה LH הגיע לשיא עצר את הביוץ? שנית, האם האוביטרל בייץ את השניה הקטנה יותר.שלישית, היום אני אחרי חמישה ימים מהאוביטרל ואני סובלת מעייפות קשה כבר חמישה ימים. האמנם? תודה!

לקיחת האוביטרל לאחר שה LH הגיע לשיא לא עצר את הביוץ. יתכן שהאוביטרל בייץ גם את השניה הקטנה יותר. סובלת מעייפות קשה כבר חמישה ימים. האמנם? כנראה שרק את יודעת אם את עייפה או לא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית