משך שימוש בפרוגסטרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/06/2016 | 18:20 | מאת: סיוון

שלום, יש לי דימומים בין וסתיים ולכן הרופאה המליצה לי להשתמש באוטרוגסטן, 200 מג פעמיים ביום. מכיוון שיש לי מחזור לא סדיר, היא הנחתה אותי להתחיל ביום ה16 של המחזור ולהפסיק ביום ה25. האם עצם ההפסקה החדה בפרוגסטרון לא יכולה לחבל בניסיון להרות? תודה

יכולה, אבל לפחות תופעה הדימומים תוקל.

24/06/2016 | 09:27 | מאת: סיוון

תודה על התשובה! מטרת הטיפול היא להצליח להרות, הדימום שלעצמו לא מפריע לי אישית אלא לפי מה שהבנתי כנראה הגורם לכך שאינני נכנסת להריון (כבר מעל לשנה של ניסיונות). מה עושים במקרה כזה של מחזור לא סדיר (25-35 יום) ודימומים בין וסתיים? תודה מראש

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית