כמה אמורה להיות בטא שניה תקינה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/06/2016 | 17:38 | מאת: מירי

ביום ראשון יצאה לי בטא ראשונה גבוהה- 1477, 14 יום אחרי החזרת שני טריים. אני רוצה לעשות מחר בטא נוספת (לחוצה מאד, רוצה לראות התקדמות). כמה אמורה להיות בטא תקינה אחרי חמישה ימים מהראשונה עם תוצאה גבוהה של מעל אלף? מישהי אמרה לי שמעל אלף, לא מצפים להכפלה. האם נכון? ואם כן, לכמה לצפות? תודה!

לעליה שקרובה להכפלה.

22/06/2016 | 21:18 | מאת: מירי

23/06/2016 | 16:07 | מאת: מירי

שלום פרו'! בטא ראשונה כאמור ביום ראשון (אחרי החזרת 2 טריים) 1477. בטא שניה היום 7926 בUS הבוקר נצפה שק אחד בלבד. הטכנאית אמרה שעדיין יתכן שני עוברים ויראו בעוד שבוע. האמנם? הבטא מרמזת על משהו? ושוב תודה על המידע והתמיכה!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית