מעקב זקיקים - האם יתרחש ביוץ החודש?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/04/2016 | 16:24 | מאת: דליה

שלום רב, אני מאובחנת כפוליצסטית הרופא נתן לי החודש 2 כדורי איקקלומין מהיום ה-5 למחזור, בנוסף לזריקת אובירטל שהוא אמר שיעדכן אותי מתי להזריק- היום ה13 למחזור מעקב זקיקים שחלה ימנית - זקיק 9 מ"מ שחלה שמאלית - זקיק 9.5 מ"מ עובי רירית 7.1 אסטרדיול - 257 פרוגסטרון - קטן מ0.8 האם יתרחש ביוץ החודש ? האם התוצאות תקינות ויכול להיות שיגדלו הזקיקים?

בינתיים אין סימן לביוץ, אבל יכול להיות שיגדלו הזקיקים ויהיה ביוץ. כדאי להמשיך את המעקב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית