החזרת מוקפאים במחזור טבעי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/02/2016 | 17:02 | מאת: יעל

שלום, מאוד אשמח לקבל את דעתכם. אני בת 30, מטופלת Ivf בעקבות בעיות זרע. היה לי טיפול לפני שלוש שנים. והחזירו עובר אחד והיה הריון ולידה תקינים. חזרתי כעת להחזרת מוקפאים על בסיס טבעי. אם זאת, הרופא נתן לי אוביטרל, לאחר שהוא זיהה שהתרחש הביוץ, ותמיכה של קרינון. לצערי ההחזרה החודש לא הצליחה ובתקווה תיהיה יותר הצלחה במחזור הבא. שאלותיי, 1.למה צריך לתת אוביטרל לאחר מועד הביוץ? 2.ולמה צריך לקחת קרינון? לפי כל הבדיקות הרירית שלי מצוינת (אם אני לא טועה באזור 16 לקראת הביוץ) 3. האם אפשרי לעבור את ההחזרה על בסיס טבעי באמת על בסיס טבעי בלי שום הורמונים? 4. אם כן, באיזה מקרים הייתם ממליצים על כך? תודה רבה!

1. לתמוך בגופיף הצהוב. 2. תוספת תמיכה ברירית. 3. אפשרי. 4. כאשר הרופא משוכנע שתפקוד הגופיף הצהוב מספק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית