סיכויים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/10/2015 | 13:05 | מאת: א

אני בטיפולי פוריות IVF. בת 41.בעברי היו 2 הפלות. אחד הפלה עם גרידה שבוע 11 והשני הפלה שבוע 9 . ציטוטק שהצריך הסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שאריות. הרירית שלי מגיעה היום ל- 7 מ"מ בטיפולי פוריות. 1. האם רחם כזה יכול לקלוט הריון לאור 2 ההפלות שהיו? 2. במידה ותהיה השרשה האם הסיכויים שלי להפלות גדולים יותר בגלל עברי? רצוי לציין שעשיתי הסטרוסקופיה אבחנתית שיצאה תקינה. אני עומדת לפני החזרת עוברים אחרי שאיבה. קשה לי להחליט אם להקפיא את העוברים לצורך פונדקאות או להחזיר אותם. הרופא גם התלבט ולא ידע מה עדיף. בבקשה דעתך מאוד חשובה לי. תודה

1. סביר מאד להניח שכן. 2. לא, בגלל גילך. נראה לי שהבעיה היא גיל הביציות ולא מצב הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית