פרוגסטרון גבוה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/09/2015 | 13:23 | מאת: נטע

שלום רב. אני מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות. היום (יום 4 לווסת) בבדיקת דם לצורך התחלת גונל אף, נמצא פרוגסטרון 5 ואסטרדיול 106. באולטרסאונד נמצאו רק זקיקים קטנים בשתי השחלות ורירית בעובי של 3 מ"מ. האם על אף שהפרוגסטרון גבוה כדאי להתחיל היום להזריק גונל (37.5)? מה משמעות העובדה שהפרוגסטרון גבוה בשלב זה? תודה רבה

זה יכול להיות קשור לשחלות הפוליציסטיות. את יכולה להתחיל או לחזור על בדיקת הפרוגסטרון בעוד יומיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית