מחזור מאחר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/09/2015 | 11:26 | מאת: בי

שלום, בת 37, אחרי 2 הזרעות (תרומת זרע, מחזור טבעי, שימוש באוביטרל), המחזור מאחר בשתי הפעמים. ההזרעות בוצעו אחרי מעקב זקיקים ובדיקות דם. הזרעה ראשונה: ביום ה-12: זקיק בגודל 18, רירית-8.מעט נוזל בדוגלס. דם: אסטרדיול-715, lh-8.9, פרוג- קטן מ2. הוזרק באותו יום אוביטרל והזרעה אחרי יומיים. בפעם השנייה, יום 13- זקיקים:15,17, רירית-10. דם: אסטרדיול: 743, lh-8.5, פרוג- קטן מ2.הוזרק באותו יום אוביטרל, הזרעה יום למחרת. כרגע- איחור במחזור 16 יום לאחר ההזרעה ו-17 יום לאחר האוביטרל. אתמול בוצעה בדיקת דם -שלילית. האם תזמון ההזרעה והאוביטרל לא נכון? מה יכולה להיות סיבת האיחור? (מחזורים סדירים בד''כ, לפני כשנתיים- היסטרוסקופיה ניתוחית לכריתת פוליפ).

נראה שהתזמון סביר. יתכן והגופיף הצהוב ממשיך להפריש פרוגסטרון.

19/09/2015 | 22:23 | מאת: בי

תודה על התשובה. אם התזמון עובד נכון (הזרע אמור להיות תקין, מתקיימת הזרעה שאמורה לעקוף בעיות אחרות אם ישנן)אז למה זה לא עובד...איזה כיוון מומלץ לשקול מכאן?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית