דחוף - לחוצה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/09/2015 | 15:00 | מאת: לחוצה

הי אני בטיפולי פריון וכחלק מהטיפול אני לוקחת חפיסה אחת של פרוגילטון. אני לא מעשנת בדכ, אך היום הייתי בסטרס ועישנתי סיגריה אחת. אחרי זה קראתי שאסור לעשן עם פרוגילוטן כי זה עלול לגרום לקריש דם. אני ממש בלחץ מזה. ממש. (אני לא מעשנת בדכ, אבל לעתים רחוקות משענת חצי סיגרה-סיגריה, וגם עם זה מפסיקה). האם זה מסוכן? האם עלול להיווצר לי קריש דם? אני ממש ממש לחוצה.

היווצרות קריש דם הוא אירוע נדיר שקשור יותר לעישון כבד, אז לא צריך להפריז בחשש, אבל כדאי לא לעשן בכלל ובייחוד בעת טיפולים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית