הנקה וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/08/2015 | 01:59 | מאת: אנה

שלום בת 29, בריאה, לפני שנה וחצי ילדתי בן בכור ואני עדיין מניקה. המחזור חזר לפני 5 חודשים. בזמנו נכנסתי להריון באמצעות הזרעה וזריקות הורמונליות, יש לי שחלות פוליציסטיות עם מחזור בממוצע כל 30 יום וספירת זרע נמוכה אצל בעלי. אנחנו רוצים להכנס להריון שוב, ללא הצלחה עד עכשיו, האם עליי להפסיק להניק בוודאות או שאפשר לפנות למומחה לפוריות ולבצע הזרעה כרגיל? תודה

אפשר לפנות למומחה לפוריות ולבצע הזרעה עם זריקות להשראת ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית