מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/08/2015 | 09:29 | מאת: קרן

בת 37.5 עם אנדומטריוזיס. fsh וamh מהשנתיים האחרונות תקינים.אחרי ניתוח לפרוסקופיה לכריתת חצוצרה הופנתי לivf וקיבלתי תוכנית טיפול שאמורה להתחיל אחרי קבלת המחזור,הבעיה שמאז הניתוח לא קיבלתי (עבר כבר חודש וחצי).שאלתי היא,האם זה קשור לניתוח? האם אני צריכה לדווח לרופא שמטפל בי? אציין שלפני הניתוח נטלתי גלולות סרזט להקלת הכאב מהאנדו אבל לפני המחזורים היו תמיד סדירים.

לעתים הביוץ משתבש לאחר ניתוח. הרופא יוכל לברר זאת בעזרת בדיקת דם ואולטראסאונד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית