בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/08/2015 | 15:07 | מאת: ורדית

בתאריך 22.07 קיבלתי ווסת טבעי. בתאריך 07.08 ביצעתי החזרה של 2 עוברים מוקפאים בני 3 ימים. ההחזרה הייתה טבעית לחלוטין.... בתאריכים 08.08 11.08 13.08. הזרקתי 150 מ"ג. אוביטרל. היום ביצעתי בדיקת דם ולהלן התוצאות: פרוגסטרון :38.5 אסטרידול :1435 בטא:1856. רציתי לדעת האם אני בהריון? כמו כן איך ניתן לדעת שהבטא לא ככה בגלל הזריקה? במידה ואני בהריון אז איך מחשבים את גיל ההריון במצב כזה?? כמו כן איך ומתי? ניתן לדעת/לראות אם זה עובר 1 או יותר? תודה רבה מראש על התשובות והעזרה....

רציתי לדעת האם אני בהריון? כן. כמו כן איך ניתן לדעת שהבטא לא ככה בגלל הזריקה? כי הרמה ממש גבוהה. במידה ואני בהריון אז איך מחשבים את גיל ההריון במצב כזה?? מיום ההחזרה ועוד שבועיים. כמו כן איך ומתי? ניתן לדעת/לראות אם זה עובר 1 או יותר? באולטראסאונד 4 שבועות לאחר ההחזרה.

21/08/2015 | 19:48 | מאת: ורדית

ואם אתמול בu.s ראו שק הריון חצי ממ /סמ מזה אומר?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית