fsh גבוה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/07/2015 | 09:29 | מאת: ליאת

אני בת 43 וחצי ב"ה יש לי ילדים אך מאוד רוצה עוד ילד בע"ה. לפני 4 חוד' fsh היה 17.8 מאז עושה דיקור.קבעתי תור לפרופ' אך פנוי רק לאוקטובר. האם בינתיים להתחיל לקחת פרוהורמון DHEA או קרם פרוגסטרון טבעי לאחר ביוץ?

DHEA כפי שתוכלי לקרוא באתר שלי www.baby4u.co.il יכול לכאורה להועיל במצבך ולכן יש הגיון לנסות לקחת אותו. לצערי עוד אין לנו מחקרים חד משמעים שמוכיחים את יעילותו.

05/08/2015 | 19:50 | מאת: ליאת שלץ

בהמשך לתשובתך מה-29.7 מה המינון המומלץ לתוסף DHEA והאם לוקחים אותו לאורך כל ימי המחזור ולכמה זמן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית