תהליך הקפאת ביציות החגים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/07/2015 | 21:24 | מאת: א

שלום, אני מעוניינת לעבור הליך הקפאת ביציות בספטמבר באסותא רמת החייל. הבנתי שכן יש שאיבות בחגים אבל לא בדיקות בימי חג. האם העובדה שלא נעשות בדיקות בימי חג עלולה לשבש את התהליך ועדיף לדחות? כמו כן הבנתי שמתישהו צפויה פגרה באסותא לצורך תחזוקת המעבדה. ידוע מתי היא תהיה? תודה.

באסותא רמת החייל יש שאיבות והחזרות בחגים, אבל לא בדיקות שגרתיות בימי החג עצמם. נדיר שבדיקה בערב החג לא מספקת לשם מעקב צמוד ובמקרים נדירים אפשר להסדיר בדיקת אולטראסאונד בחג על ידי אחד הרופאים. הפגרה השנה תהיה קצרה, סביב 17-21 לאוקטובר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית