שבוע 5 + יומיים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/07/2015 | 21:48 | מאת: שרית

שלום, היריון יקר אחרי מספר טיפולי IVF. בטא הכפילה פי 2.7 ב-48 שעות. 1. עקב דמם קל, עשו לי היום אולטראסאונד - שבוע 5 ויומיים. שק 10 מ"מ עם "ספק שק חלמון". האם תקין לשלב זה? מתי צפוי דופק? 2. הרופא אמר גם שהרירית דקה בעיניו (לא ציין כמה). לוקחת רק קרינון והציע לשקול ליטול גם אסטרוגן. האם במקרה בו הרירית דקה בשבוע 5+יומיים מומלץ ליטול תמיכת אסטרוגן? תודה

1. דופק צפוי בעוד שבוע. 2. אפשר, בד"כ כבר לא ממש משנה אם ההיריון תקין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית