פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/05/2015 | 00:45 | מאת: אופיר

ערב טוב, בת 41.7 בטיפולי פוריות. תוצאות בדיקות מהימים אחרונים: PROLACTIN 209 LH 2.4 FSH 8.9 TESTOSTERONE TOTAL 1.6 DHEA-S 3.41 TSH 1.46 PTT 33.2 PT 14.2 האם לאור הבדיקות ניתן להמשיך בטיפולים או אולי להתחיל לשקול חלופות אחרות? ברור לי שלגיל יש השפעה אבל האם גם יש סיכוי לאור התוצאות? אודה לתגובתכם

התשובות חסרות (אין רמות אסטרדיול למשל), אבל לכאורה הכל תקין.

21/05/2015 | 11:58 | מאת: אופיר

אסטרידול ביום ה - 1 של הוסת היה 261 פרוגסטרון 1.7 שאר הנתונים היו ביום ה 3 לוסת האם רזברה שחלתית תקינה? האן להמשיך לנסות או להחיל לשקול חלופות? תודה וחג שמח!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית