איחור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/03/2015 | 10:03 | מאת: שירן

קיבלתי בתאריך 12/02 המחזורים שלי הם 28 יום בול. מאיזה יום בשבוע הבא כבר יחשב לי כאיחור? ואם לא אקבל עד אז אוכל לעשות בדיקת הריון? החודש ערכנו הזרעה אחריי אוביטרל וגונל את ההזרעה ביצענו בתאריך 27/02 מאוד סקרנית.. ובאיזה שבוע יכול להיות השרשה או דימום כל שהוא אפילו שלא חובה שיקרה. היום אני בדיוק שלושה שבועות מהיום ה-I לוסת. תודה

ההשרשה מתרחשת כשבוע לאחר האוביטרל. המחזור אמור להופיע כשבועיים אחרי האוביטרל אם לא הרית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית