פרופיל בתחילת מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/02/2015 | 19:09 | מאת: ליהי

בת 40, לקראת IVF/ פרופיל הורמונלי תקין בספטמבר האחרון. 2 הזרעות נכשלו. האחרונה הורמונלית (מנופור+ תמיכה). עשיתי היום פרופיל נוסף ביום הרביעי למחזור: LH 10.8, FSH 8.9, E2 326,PROGESTONE 6.6 מה המשמעות של E2 גבוה ופרוגסטון גבוה בשלב זה של המחזור? האם ירידה ברזרבה? ציסטה? האם יהיה ניתן להתחיל ביום 21 פרוטוקול ארוך? האם יש צורך בטיפול של סטירואידים? תודה!

אני מניח שזה משקף את השפעת הגיל על השחלות שלך. ניתן להתחיל ביום 21 פרוטוקול ארוך. אין צורך בטיפול של סטרואידים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית