מנסים להיכנס חצי שנה להיריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/01/2015 | 11:07 | מאת: לירון

שלום רב, אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון כחצי שנה. מיד לאחר הפסקת גלולות חזר המחזור להיות סדיר. במהלך כל התקופה זיהיתי ביוצים בכל חודש בעזרת בדיקות ביוץ ופעמיים על ידי אולטרסאונד. פרופיל הורמונלי שלי תקין. בדיקות קרישיות תקינות. בעלי עשה בדיקת זרע: הרופא שלי אמר שהבדיקה לא משהו אבל רופא אחר טען שהיא תקינה. תמצית של הבדיקה(מדדים בעייתיים לכאורה): ריכוז 68, מורפולוגיה 5%, תנועתיות 40%: מהירה 0%, בינונית 30%, איטית 20%.יש לציין שאני חולת קרוהן אך נמצאת ברימסיה מלאה ללא טיפול תרופתי. אני מאוד חוששת מהזמן שחלף ללא היריון. האם יש טעם בשלב זה לפנות לייעוץ אצל רופא פוריות? הרופא שלי ביקש להמתין עוד 3 חודשים ואז לנסות הזרעה... אני לא כל כך רוצה להמתין... שנינו בני 29

בגילך מקובל להמתין עד שנה, אבל אם את מוטרדת את יכולה לפנות מוקדם יותר למומחה בתחום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית