הריון תקין?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/01/2015 | 12:32 | מאת: תמר

שלום רב אני חייבת לציין שאני קצת בהלם..בת 44 אם לשני ילדים בוגרים.בשנה האחרונה קיבלתי הורמונים ועברתי שש הפריות מבחנה שלא הצליחו. בחודש האחרון הוחלט על הפסקת ההורמונים והפריה מהנתונים הטבעיים. וסת אחרונה ב30.1 ובינתיים לא קיבלתי מחזור .חשבתי שזה בגלל השימוש המרובה בהורמונים בשנה האחרונה והגוף יחזור לעצמו היום עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי אך בבדיקת דם יצא שאני בהריון אנחנו בהלם מוחלט! הנתונים של הבדיקות הם: אסטרודיאל :737 Lh: קטן מ 0.17 פרוגסטרון:76.1 בטא:25 מה מסמלים הערכים הללו ?האם זה נראה תקין?האם הגיוני שהקלטתי באופן טבעי? והכי חשוב איך אפשר לשמור על ההריון היקר הזה בגילי? אשמח מאוד לקבל את הכוונתך בעלי ואני בוכים מהתרגשות אולם חוששים מהאבות אנא תשובתך תודה מקרב לב

זהו ערך בטא נמוך יחסית כך שכדאי לעשות מעקב אחר ערכי הבטא על מנת ללמוד על תקינות ההיריון. ניתן להוסיף תמיכה עם פרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית