שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/12/2014 | 17:37 | מאת: אני

היי, שבוע 16 מאתמול אני עם כאב גרון וצינון קל.ללא חום. ביומיים הקרובים אני צריכה לעבור בדיקות חוזרות של נוגדנים כולל CMV בעוד שבוע אני עושה מי שפיר וצריכ הלהגיע עם התוצאות של בדיקות הדם. השאלה שלי אם בעקבות הצינון וכאב הגרון שכרגע עוברים עליי אני יכולה להדבק בנגיף CMV? האם יש צורך לדחות את המי שפיר ולעשות בדיקה לCMV שוב בעוד שבועיים ואז לעשות מי שפיר? הדאגה שלי היא מה קורה ואם מתגלה שאחרי מי שפיר מתגלה שנדבקתי בCMV? תודה

אפשר להידבק ב- CMV בכל שלב בהיריון ואם קיימת סבירות גבוהה שנדבקת כעת אז כדאי להמתין כמה שבועות עם בדיקת מי השפיר.

17/12/2014 | 16:40 | מאת: אני

אם אני עכשיו מצוננת עם כאב גרון. ואעשה את בדיקת הדם לCMV עוד שבוע כבר אוכל לדעת בוודאות אם נדבקתי או שיש זמן מינימום שעליי לחכות בין מועד המחלה לבין בדיקת הדם?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית