הפריה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/12/2014 | 12:53 | מאת: סלוא

שלום פר' דניאל אני אישה בגיל 45 . עברתי כל הטיפולים הנדרשים לכנס להריון ללא הצלחה . באחרונה עשיתי החזרת עוברים פעם שלישית בבית- חולים פורייה , אחרי כריתת חצוצרות שאלתי האם ניתן לעבור עוד טיפול הפריה עם שימוש בשיטת הדבקת העובר ? כאמור ימי הווסת שלי סדירים וגם התגובה של השחלות שלי עבור כל הטיפולים שעברתי הייתה חיובית ונצרו בציות בשילות

הדבק הביולוגי לא נמצא יעיל במחקרים שנערכו. בגילך הטיפול היעיל היחיד הוא תרומת ביציות, שמאד מצליח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית