תנועות עובר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/11/2014 | 18:10 | מאת: דורה

שלום פרופ, אני בשבוע 26 1 עם תאומים לא זהים. בדרך כלל אני מרגישה אותם ממש כל היום, אבל היום הרגשתי אותם אבל פחות מיום רגיל.. אני קצת לחוצה שככה יש מיעוט.. מה אתה מציע? האם ללכת לבדוק? יש לציין כי במוצאי שבת שעבר היה אותו סיפור ועשו מוניטור ובדיקה וברוך ה הכל תקין אבל נגיד אתמול הרגשתי ממש כל היום, ולעומת זאת היום בהפרשים של כמה שעות טובות.. אשמח לעצתך . תודה רבה!

בשבוע כזה לא תמיד מרגישים בברור את העוברים, כמובן שכאשר המצב נמשך כדאי לפנות לבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית