שלום פרו' זיידמן-

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/11/2014 | 11:42 | מאת: אני

רציתי לשאול-מה זה אומר?- עשיתי צילום רחם-ונכתב- בחלל הרחם בצמוד לחצוצרה הימנית הודגם פגם מלוי קטן, התעבות רירית? מה זה אומר?יש לציין שיומיים קודם עשיתי היסטרסקופיה ונכתב שהרירית אטרופית. את שני הבדיקות הנ"ל עשיתי בזמן שאני בתום הדיכוי מזריקת לוקרין _(שנטלתי במסגרת טיפול באנדו') האם כדאי לחזור על הבדיקה שוב? בנתיים עשיתי 2 הזרעות שכשלו. ומה זה אומר הבדיקה?האם היא תקינה?

נצפתה אצלך אי סדירות בחלל רחם בצילום. מאחר שעשית היסטרוסקופיה בסמוך, נראה שאין לכך חשיבות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית