הריון לאחר הריון אוקטופי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2014 | 22:41 | מאת: אני

שלום, לפני כחודש היה לי הריון אקטופי בחצוצרה . לא נראה שק הריון אבל היו ערכי בטא לא תקינית ונצפו קרישי דם ומלאות בחצוצרה. כיום הבטא הגיע ל -0. אשמח מאוד לדעת כמה זמן עלי לחכות בטרם אנסה להרות בשנית. כמה זמן לוקח לקרישי הדם שבחצוצרה להיספג. המון תודה!

קרישי הדם שבחצוצרה יספגו תוך תקופה קצרה, כך שאת יכולה מיד לשוב ולנסות להרות.

03/11/2014 | 20:13 | מאת: אני

תודה רבה! כדאי לבצע צילום רחם או אוךטראסאונד לפני הנסיונות להרות כדי לוודא שקרישי הדם אכן כבר לא שם, או שזה מיותר בשלב זה?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית