ירידת מים תאומים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/10/2014 | 09:37 | מאת: דנה

שלום פרופסור, בשבוע 30 תאומים, כיצד יש ירידת מים בתאומים 2 שליות? תוכלו בבקשה לתת הסבר קצר על ירידת מים כאשר יש 2 שליות? מה קורה כאשר יש ירידת מים מתרחשת מהעובר הראשון ומהשני עדיין אין ירידת מים? מה עושים במצב זה? האם ייתכן ירידת מים מהעובר השני כאשר מהשליה של העובר הראשון אין עדיין ירידת מים? מה עושים במצב זה?

בהחלט תיתכן ירידת מים מאחד השקים. בשבוע מוקדם כשלך עושים מעקב צמוד לשלילית סימני זיהום ולהבטחת שלום העוברים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית