חולה יום אחרי החזרה- יכול להרוס?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/10/2014 | 11:11 | מאת: baby

חמישי החזרה. אתמול הלכתי לטיול במדבר כשלפתע תקף אותי התקף שיעולים מטורף שהתפתח לעיטושים ונזלת. אני כבר 12 שעות משתעלת ומתעטשת בלי הפסקה.. משהו חריג. (הייתי במוקד מכבי- הרופא טען שזה או אלרגיה או וירוס) בקושי מסוגלת לדבר. נתן לי קודאין, דסלורטדין (לאלרגיה), הוספתי בבית דקסמול סינוס, סנפד וכל דבר שיקל עלי... אבל בפועל עולה המחשבה (כניראה המטופשת)- האם 12 שעות של עיטושים ושיעולים אינטנסיביים מאוד שמכווצים את הבטן לא יכולים לפגוע בהשתרשות??? והאם כל טירוף התרופות שלקחתי לא יכול לפגוע בהשתרשות גם כן??? התחלתי קלקסן יום לפני שזה קרה, הרופא טוען שאין סיכוי שזה אלרגיה לקלקסן... אבל הרופא תורן היה ממש לא מקצועי.. חוששת ממש !!

הסיכוי שהמחלה שתיארת פגעה בסיכויי ההשתרשות אינה גדולה, אבל כדי להתייעץ עם הרופא המטפל ביחס לתרופות שאת נוטלת, כי לא מומלץ למשל לקחת בשלב זה מכווצי כלי דם כמו אפדרין לדוגמא, שמצויים בחלק מהתרופות נגד הצטננות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית