סיסי שילייה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/09/2014 | 20:13 | מאת: עתליה

פרופסור זיידמן יקר שלום ושנה טובה! שאלה חשובה לי אליך... אני בת 45 ובעלי בן 54 לאחרונה עברנו תרומת ביצית (אוקראינית בת 27) ואני בהריון. אנחנו מאוד מתלבטים האם לעשות סיסי שילייה לאחר שהיינו בטיפולים 5 שנים וההריון יקר לנו. או שלדעתך זה מיותר? (סיסיי שילייה בכדי לקבל תוצאות מוקדם יותר...) תודה ולילה טוב

עדיף לעשות בשבוע 10 בדיקת דם ל- free DNA מה שקרוי גם NIPT. תקבלו תשובה עוד לפני סיסי שליה ללא כל סיכון להיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית