בהמשך לשאלותיי.....שוב

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/09/2014 | 18:08 | מאת: שוב שואלת

חשוב לי לדעת כמה דברים: 1. ניתן להידבק רק ממגע ישיר בלבד? ז"א זה לא כמו שפעת שאם זה באויר נדבקים? 2. גם אם חלילה הייתי ליד בנאדם שחולה וחס ושלום נדבקתי ממנו, בשביל להידבק ב cmv חייב שאותו בנאדם יהיה בזמן הזה שהוא חולה חולה ב cmv , נכון? זאת אומרת לא כל בנאדם שחולה הוא חולה ב cmv?? 3. קראתי בכל האתרים על הדרכי הידבקות וכולם מובנים לי (כגון רוק וכו'..) מלבד "הפרשות נרתיק" - מה זה אומר...? 4. יום שישי היית בבית חולים בגלל שממש לא הרגשתי טוב וביקשו שאעשה בדיקת דם שכוללת ספירת דם+כימי על מנת לוודא אם יש זיהוםהאו חיידק. הכל יצא תקין מלבד אשלגן שחסר לי. אם חלילה וחס היה משהו שקשור ל cmv, היה רמז בבדיקות שעשו לי? 3. מאתמול יש לי נזלת ירוקה (סליחה על התאור) וגם ליחה מהגרון קצת עם צבע ירוק/צהוב. מה זה אומר? שאם זה ירוק יש חיידק או משהו כזה..??

1. כן. 2. לא, גם אדם לא חולה יכול להפריש את הנגיף. 3. קיום יחסי מין אם אישה חולה. 4. נראה שלא. 5. שאת צריכה לפנות לרופא לבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית