דיאטה וטיפולי פיריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/09/2014 | 12:46 | מאת: זהורית

שלום פרופסור, אני לאחר שתי החזרות שלא צלחו. בראשונה, הוחזרו שני עוברים שלושה ימים לאחר השאיבה. בשניה הוחזר עובר קפוא אחד. יצויין כי אצלי הכל בסדר ואני עוברת את הטיפולים עקב אזוספרמיה של בעלי. אני בעלת עודף משקל. האם יתכן כי זו הסיבה לאי הצלחת ההחזרות? אם כן, איזו דיאטה מומלצת? האם יש צורך בפניה למומחה פוריות כל ננת להתאים תפריט? אודה מאוד לתשובתך- זהורית

עודף משקל לא מומלץ בטיפולי פריון ולקראת היריון. תזונאית תוכל להתאים לך דיאטה מתאימה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית