מחזור לא סדיר לאחר הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/08/2014 | 19:29 | מאת: שלומית

שלום, לפני 30 יום עברתי שאיבת ביציות לצורך הקפאה והתהליך היה תקין. קיבלתי מחזור כשבוע לאחר מכן, קצת מוקדם(בדרך כלל מקבלת כל 28 יום). עכשיו אני שבועיים אחרי סיום המחזור, ושוב קבלתי, אחרי מספר ימי הפרשות חומות שנראו כמו דם ישן. עכשיו הדימום נוטה להיות כהה ולא רציף למרות שיש גם קצת דם טרי. לא היו לי הפעם שום תסמינים קדם וסתיים. האם לפנות לרופא או שזה נורמלי אחרי טיפול הורמונלי שלוקח לגוף זמן לחזור לעצמו? תודה רבה.

ההנחה שלך שלאחר טיפול הורמונלי לוקח לגוף זמן לחזור לעצמו סבירה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית