הזרעה+בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/08/2014 | 02:57 | מאת: אור

שלום ד"ר, אני בת 24 בריאה, פרופיל הורמונאלי תקין, מבייצת באופן טבעי על פי מעקב זקיקים שביצעתי. בעלי ביצע בדיקת זרע לפני חצי שנה שהייתה תקינה (לאחר התנזרות של שלושה ימים). אנו מנסים להרות מעל לשנה. השבוע, החלטנו לבצע הזרעה. התבקשנו לקיים יחסי מין בערב ולמחרת לבצע השבחה לצורך ההזרעה. להלן תוצאות בדיקת הזרע: צבע- לבן שקוף זמן התנזלות- 50.0 נפח 4.1 ריכוז[6^10]- 0.7 מספר זרעונים כללי [6^10]- 2.9 אחוז תנועה- 35% תנועה קדימה- 20% תנועה במקום- 15% זרעונים בתנועה [6^10]- 1.00 אגלוטינציה- 0 תאים עגולים- 0 אטרוציטים- 0 לבסוף נכתב כי תנועה קדימה- בודדים. ביצענו את ההזרעה. האם יש סיכוי להיקלט להריון על סמך תוצאות בדיקת הזרע? הבנתי מהרופא כי ריכוז תאי הזרע נמוך למרות שבבדיקה קודמת היה תקין. יכול להיות שזה נובע מקיום יחסי מין לילה קודם? מודה לך מאוד, אור

ריכוז תאי הזרע באמת נמוך ויכול להיות שזה נובע מקיום יחסי מין לילה קודם. יתכן ותהרי בסופו של דבר מקיום יחסים ולא מההזרעה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית