תקינות הריון ראשון :)

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/08/2014 | 17:44 | מאת: שירנולה

מחזור אחרון -29.6 . לפי ממצאים של בדיקת אולטרסאונד היום שבוע 6+1 נצפה שק הריון, הד עוברי, קוטב עוברי עדין ושק חלמון דופק עדיין לא נצפה. נטלתי במחזור הזה כלומיד 50 מ"ג ארבעה ימים . עשיתי בטא היום התוצאה היתה 1590097 אני מאוד לחוצה זה נראה לי ממש גובהה לשבוע שלי . כמו כן אני בעלת מחזורים לא סדירים ..... קבעו לי תור לרופא לעוד שבוע . חייבת שירגעו אותי :(

לא הבנתי את מטרת בדיקת הבטא בשלב זה, אבל אם האולטראסאונד היה תקין סביר להניח שאן בעיה.

20/08/2014 | 09:30 | מאת: שירנולה

שלום רב פרופ' ותודה על התשובה. אכן אתמול הייתי אצל הגניקולוג שלי ואכן נצפה דופק והכל תקין :) אני בשבוע 7+כמה ימים עדיין לא נקבע גיל הריון יכול להיות שההריון שלי טיפה יותר צעיר. אכן בדיקת הבטא היתה מיותרת גם לדעתו אבל זה מה ששלחו אותי לעשות. תודה על התשובה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית