פוריות מיוחדת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/04/2014 | 12:28 | מאת: אוריה

בת הזוג בת 39 בעבר חלתה בלוקמיה AML וכתוצאה מהשתלת מח עצם נפגעו הריאות, לפני שנתיים עברה השתלת ריאות. מבייצת עם זקיקים קטנים ויש לנו ביציות מוקפאות. האם את/ה כול לעזור לנו להיכנס להיריון???

צריך להתייעץ עם הרופאים שלה באשר לכשירות שלה לשאת כעת היריון. במידה שכן יהיה צורך להעריך את מצב הרחם.

24/04/2014 | 00:07 | מאת: אוריה

כן היא יכולה יש לנו אישור להיריון האם את/ה יכול/ה להגשים לנו את החלום

אני מניח שכן, אבל כדאי לכם לפנות למרכז שהקפיא עבורכם את הביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית